Smakołyki dla koni z ochwatem, nadwagą i otyłością
Polecane dla koni:
Skład:
Marchew, wysłodki buraczane, nasiona lnu, kiełki jęczmienia, kiełki pszenicy, kiełki owsa, otręby ryżowe, ostropest plamisty, natka pietruszki, pokrzywa zwyczajna, jeżyna, rumianek, szałwia, melisa, krwawnik pospolity, drożdże piwne, słód drożdżowo-ziołowy, mączka z glonów morskich, buraki czerwone, otręby pszenne, izomaltoza, olej lniany tłoczony na zimno.
Składniki:
Białko surowe 10,0 %
Włókno surowe 14,0 %
Tłuszcz surowy 7,50 %
Popiół surowy 10,0 %
Cukier 5,9 %
Skrobia 4,8 %
Żelazo 300 mg
Cynk 180 mg
Mangan 130 mg
Miedź 30 mg
Kobalt 1 mg
Selen 0,4 mg
Skrobia 4.1%
Cukier 5 %
Wapń 2,20 %
Fosfor 0,60 %
Sód 0,10%
Wit. B1 16 mg
Wit. B2 16 mg
Wit. B6 10 mg
Wit. B12 60 mcg
Biotyna 350 mcg
Wit. E 500 IE
Wit. A 25 000 IE
Wit. D3 2 700 IE
Producent | St Hippolyt |
---|---|
Model | glyxlobs |
St. Hippolyt
St. Hippolyt dba o żywienie koni już od 1988 roku. Głównym założeniem jest misja - Karm jak natura! Pozyskanie składników w sposób zrównoważony z regionalnych upraw w Niemczech pozwala na wyprodukowanie pasz wolnych od GMO. Dzięki czemu wiadomo, że wszystkie pasze St.Hippolyt wytwarzane są z najlepszej jakości, wyselekcjonowanych ziaren i komponentów paszowych, tak aby Twój koń cieszył się siłą i witalnością na każdym etapie swojego życia. Wysoka jakość składników użytych do produkcji pasz jest gwarancją pełnowartościowego, bogatego w niezbędne witaminy i minerały posiłku dla Twojego konia. Szeroki wachlarz różnego rodzaju pasz pozwala dobrać odpowiednie żywienie dla każdego konia.
Przyjazna dla środowiska produkcja pasz St. Hippolyt sprawia, że każdy zakupiony worek paszy aktywnie przyczynia się do ochrony środowiska. Specjalnie zaprojektowana elektrownia na biomasę wytwarza jednocześnie energię elektryczną , parę wodną i cieplną, dzięki czemu jej potencjał jest całkowicie wykorzystany do obróbki ziarna jak i ogrzewania pomieszczeń siedziby firmy St. Hippolyt.
Aby zobaczyć pozostałe produkty St. Hippolyt ⮕ kliknij tutaj.
Login and Registration Form